lierac 

Ζώδια Προβλέψεις Οκτώβριος & Νοέμβριος 2015

Απο  |  0 Σχόλιο


Διαβάστε τα ζώδια του Φθινοπώρου 2015 από τον Αστρολόγο μας Άγγελο Πέτσιο, ώστε να γνωρίζετε που να εστιάσετε και τι να περιμένετε τους δύο φθινοπωρινούς μήνες, εύκολα και γρήγορα♦

ΚΡΙΟΣ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Στην εργασία αυξάνετε τους ρυθμούς σας και οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη. Προσέξτε όμως την διατροφή σας και να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε, διότι η υπερκόπωση είναι προ των πυλών.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν να μείνετε χωρίς βοήθεια στην εργασία σας εξαιτίας των απαιτήσεών σας. Επίσης είναι πιθανόν να αισθανθείτε ότι δεν σας αγαπούν ή ότι δεν είστε ποθητοί. Αυτό οφείλετε στο
γεγονός ότι έχετε δώσει μεγάλη έμφαση στην εργασία και στην απόκτηση χρημάτων και έχετε αμελήσει άλλες σας υποχρεώσεις και κυρίως τις ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Αν η προτεραιτότητά σας είναι να αποκτήσετε παιδί ίσως είναι καιρός να επισκεφτείτε ειδικό πάνω σε αυτό το θέμα. Στην εργασία σας θα πετύχετε πολύ περισσότερα εάν έχετε ρεαλιστικούς στόχους.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Στον ερωτικό τομέα θα πρέπει να αποφασίσετε εάν αυτό που έχετε αξίζει την αγάπη, την φροντίδα και την στοργή σας. Αν όχι, μην φοβηθείτε να μείνετε μόνοι για μικρό χρονικό διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Το παιδί που ονειρευόσασταν γίνεται πραγματικότητα! Η χαρά είναι μεγάλη, αλλά τώρα είναι που φοβάστε περισσότερο πώς θα τα βγάλετε πέρα!
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά σας και στα εργασιακά σας που αυτομάτως μεταφράζεται σε εισροή χρήματων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Ένα φιλικό σας πρόσωπο έρχεται να σας διεκδικήσει κι εσείς δεν θέλετε να ενδώσετε. Αν πάλι θέλετε να αγοράσετε σπίτι είναι καιρός να το κάνετε αλλά να ξέρετε πως θέλει θυσίες για να το αποκτήσετε.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Αν είστε τυχεροί και ο έρωτας έχει μπει για τα καλά στην ζωή σας τώρα ήλθε η εποχή για γάμο, παιδί, και πραγματοποίηση κάθε σας επιθυμίας. Θα πρέπει όμως να μετριάσετε την εργασία και να δώσετε χρόνο στην οικογένειά σας.

ΛΕΩΝ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Το μυαλό σας καθαρίζει από τις αμφιβολίες και πλέον αποφασίζετε να πάρετε την τύχη σας στα χέρια σας! Εμπρός! 
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Ο έρωτας χτυπάει την πόρτα σας αλλά εσείς φοβάστε να την ανοίξετε. Όμως όλα αυτά που φοβάστε είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Καιρός να αφεθείτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Δύσκολος θα είναι αυτός ο μήνας γιατί θα λάβετε αρκετές απογοητεύσεις οι οποίες θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Να ξέρετε όμως ότι μπορείτε να τις ξεπεράσετε εάν έχετε πίστη στον εαυτό σας.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Αυτός ο μήνας ευνοεί όλους εσάς που θέλετε να κάνετε μία σοβαρή σχέση και πάνω από όλα, γάμο! Προχωρήστε! Τα άστρα είναι με το μέρος σας.

ΖΥΓΟΣ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Ο μήνας αυτός φέρνει στο προσκήνιο όλες τις φοβίες σας αλλά είπαμε, χρειάζεται θάρρος! Μην αφήσετε την φαντασία σας να σας ρίξει ψυχολογικά. Προσπαθήστε να βλέπετε τα πράγματα όπως
θα θέλατε να είναι και δείτε τα όπως είναι πραγματικά.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Η επιλογή του συντρόφου σας είναι σημαντική απόφαση για εσάς διότι θέλετε και να σας αγαπούν και να νιώθετε ασφαλείς, ειδικά οικονομικά. Αν εσείς είστε επαγγελματικά κατοχυρωμένοι μην φοβηθείτε να κάνετε τα επόμενα βήματα στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Ένας δύσκολος μήνας που εσείς καλείστε να αποδείξετε από τι υλικό είστε φτιαγμένοι, καθώς θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις σε θέματα που φοβάστε, όπως τις σχέσεις, τον έρωτα, την σταδιοδρομία, τα χρήματα, το τι ελπίζετε να πετύχετε στην ζωή σας. Από εσάς εξαρτάται πώς θα το διαχειριστείτε!
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Καιρός να αφήσετε λίγο την εργασία και τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας και να κοινωνικοποιηθείτε λίγο. Με όλα αυτά που κάνατε όλον τον χρόνο ξεχάσατε πώς είναι κανείς να βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους. Ίσως είναι καιρός να αναπληρώσετε το χαμένο διάστημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Κομβικός μήνας για την προσωπική σας εξέλιξη! Πρέπει να καταλάβετε ότι για να μπορέσετε για να κάνετε πράξη όλα όσα έχετε βάλει ως στόχους ζωής ή ελπίζετε να κατακτήσετε θα χρειαστεί να θυσιάσετε την
βολή σας!
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Μήνας που ευνοεί τις επαγγελματικές εξελίξεις και ιδιαίτερα όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Ειδικά σε εσάς τους ελεύθερους επαγγελματίες θα σας δοθείη ευκαιρία να κάνετε μία ωφέλιμη συνεργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Αν πήρατε κάποια θέση τον προηγούμενο μήνα είναι πολύ πιθανόν να σας ασκηθεί μεγάλη πίεση από τους ανθρώπους που εργάζεσθε μαζί. Αν έχετε το μυαλό σας στην εργασία θα ξεπεράσετε αυτές τις δυσκολίες.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Δεν σας είναι γνώριμο το αίσθημα της ελευθερίας και του να νιώθετε καλά. Αυτό που φοβάστε είναι και αυτό που θα σας απελευθερώσει. Ερωτευθείτε όσο κι αν φοβόσαστε το συναίσθημα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Δύσκολος αυτό ο μήνας για εσάς. Είναι μία περίοδος που χάνετε την αίσθηση του ποιοι είσαστε και αυτό θα το κάνετε εμφανές στα συντροφικά σας πρόσωπα ή στους συνεργάτες σας.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Είναι εποχή να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να δείτε τι είναι αυτό που σας προκαλεί φόβο, ανασφάλεια, πανικό. Μόλις καταλάβετε τι είναι αυτό σας περιμένει μία υπέροχη έκπληξη γιατί πλέον θα είστε έτοιμοι. Έχετε όλα τα άστρα με το μέρος σας για να πάρετε προαγωγή, να παντρευτείτε ή να κάνετε μία επικερδή συνεργασία.

ΙΧΘΥΕΣ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Δύσκολος μήνας αλλά απελευθερωτικός. Ήρθε ο καιρός να συμβιβαστείτε με την απώλεια της επιλογής που κάνατε τον προηγούμενο μήνα. Όμως το γεγονός πως πλέον ό,τι έγινε έγινε, απελευθερώνει όλες τις δυνάμεις σας για να κάνετε πράξη την επιλογή σας.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Αυτόν τον μήνα θα μάθετε τι σημαίνει πραγματική αγάπη, τι σημαίνει να δίνεις αλλά και να παίρνεις!
Τώρα είναι καιρός να δοκιμάστε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>